Farliga Tankar

Fria funderingar utan politisk korrekthet

About

with 2 comments

Jag är en helt vanlig svensk i södra Sverige. Min syn på samhällsutvecklingen är ganska pessimistisk. Efter årtionden med allt från sossar, liberaler, kommunister, kristdemokrater och allt möjligt har vi fortfarande enorma problem i världen och etniska konflikter blossar upp med jämna mellanrum. Fagra löften om att ”-med vår politik så ska det bli bättre i världen” så ökar snarare problemen än minskar. De svenska förorterna står i brand och motsättningarna ökar – trots att våra ”folkvalda” har försäkrat oss om att det ska bli bättre. Miljoner efter miljoner pumpas in i nya projekt för att vi ska få uppleva den totala lyckan, men varje gång så spricker bubblan.

I cirka 30-35 år har ett experiment pågått utan att vi har fått vara med och påverka. Beslut har tagits bakom våra ryggar av människor som verkar anse att de äger det här landet. Förtroendekapitalet är slut och dessa ”folkvalda” har bränt sina broar.

Written by farligatankar

16 november, 2009 den 16:26

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ”Förtroendekapitalet är slut och dessa ”folkvalda” har bränt sina broar.”

  Jo… – och den svenska modellens samhälle är väl ingen höjdare precis – för oss av vanligt folk = merparten av medborgarna, tyvärr tyvärr… 😥

  Josef Boberg

  18 juni, 2012 at 18:14

  • Du levererar nog bloggosfärens mest obegripliga kommentarer. Jag försökte läsa på din sida en gång, men det var fullständigt obegripligt och osammanhängande. Jag har inte en aning om vad du försöker säga. Det är inte intellektuellt överhuvudtaget, bara svammel och obegripliga meningar. Om du försöker dig på att vara någon sorts fritänkare med djupsinniga funderingar så missar du målet fullständigt.

   farligatankar

   20 juni, 2012 at 21:24


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: