Farliga Tankar

Fria funderingar utan politisk korrekthet

Spela PK-Bingo!

with one comment

Samma TV-program varje dag? Tristess och upprepningar i vardagen? Nu kan du spela PK-Bingo för att liva upp stämningen!

Från TV-rutan, i radio och i dagstidningar matas vi varje dag och 24 timmar om dygnet med det politiskt korrekta nyspråket för att vi ska uppfostras lydigt och låta oss koloniseras av nybyggare och framtida entreprenörer som ska rädda oss från den totala undergången. Det är ”ensamkommande flyktingbarn” och det är ”främlingsfientlighet”, det är ”utanförskap” och ”islamofobi”. Orden kommer emot oss i en aldrig sinande ström. Och duktiga blir vi. Vi svenskar låter oss bytas ut helt utan protester och vi låter oss hunsas med det sker. Men nu kan vi i alla fall roa oss lite då detta sker -vi kan spela… PK-Bingo!

Det är enkelt att spela PK-Bingo. Skriv bara ut brickan på en vanlig skrivare och slå dig ner i soffan när våra folkvalda politiker talar. Kryssa i orden (eller likvärdiga) och försök få en rad med fem kryss – vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Naturligtvis går det bra med en debattartikel i valfri tidning också. Eller varför inte bara närvara vid ett kommunfullmäktigemöte i din egen kommun? Jag utlovar inga priser men däremot en lite roligare tillvaro så här de sista åren då svenskar fortfarande existerar. Mycket nöje!

Written by farligatankar

25 maj, 2011 den 10:36

Publicerat i Humor

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hej!
  Jag testade just ditt bingo. Men det var inte så roligt – för jag hann knappt med. På ynka 5 minuter var spelet över. Alla rutor var ikryssade och jag hade dessutom fått flera kryss i några av rutorna.

  Så om det ska vara någon mening måste man nästan lyssna på någon musikkanal eller utländsk station. Alltså något där dom inte pratar så mycket svenska. Svensk media är hopplös.

  Eller så var det kanske så för att jag hade turen att hamna i en debatt mellan Göran Greider, Jan Helin och Lena Sundström. Debatt och debatt förresten. Svårt att säga vad det egentligen var. Men många korrekta ord och korrekta tankar blev det iallafall.

  Kanske kunde du göra det lite svårare om du lade till ett eller fler ovanliga ord. ”Negerboll” t.ex. Då skulle det bli lite sport att lyssna på svensk media. Om du vill göra det riktigt svårt skulle du kunna dra till med ”AIDS” eller ”bidragsturist”. Alltså lite språkvårdande eftersom dessa ord är numer utrotningshotade.

  Fast med sådana ord skulle väl spelet vara meningslöst. Och farligt. Farliga ord och farliga tankar.

  Livsfarliga.

  Fredde

  23 augusti, 2011 at 00:51


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: